Разводът на годината: Благо оставя всичко на Есмер (снимки)

  • 15 март 2018 16:13

  • 32314
  • 10
Разводът на годината: Благо оставя всичко на Есмер (снимки)
©

Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество по време на своя брак с рускинята. Звездната двойка ще се разведе по взаимно съгласие. Новината беше потвърдена от близък приятел на Джизъса.

Официалната раздяла ще премине без обичайните драми. Джентълменски Георгиев е решил да не предявява претенции към активите, които по закон трябва да бъдат поделени 50 на 50. Придобивките не са никак малки. Най-скъпата от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва. Той е оценяван на около 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което футболистът започна с жена си, е клиника за естетична хирургия.

 

#beautiful#way2kill

A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on

"Наистина Благо ще се развежда - коментира говорителят на Джизъса - Наско Лазаров. - Той ще осигури и Есмер, и сина им Елай.", пише в. "България днес".

Малчуганът, който е на година и половина, ще получи апартамент. Подсигурени жилища имат и другите две деца на Джизъса. 7-годишната Йоанна и Давид, който след няколко месеца става на пет, никога не са били пренебрегвани от татко си. Те дори присъстваха на сватбата на Благо с Есмер през септември 2015-а. Първите две деца на Джизъса са от неговата дългогодишна приятелка - гимнастичката Христина Витанова, с която така и не сключи брак.

 

MY ALL

A post shared by blagoy georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Семейните войни между футболиста и руската танцьорка започнаха година след техния брак. Есмер недоволстваше от непрекъснатите отсъствия на Благо. Част от тях Джизъса оправдаваше с футболните ангажименти. Честите воаяжи до България бяха замаскирвани като посещения на децата, докато всъщност той обикаляше столичните чалготеки, заобиколен от различни бръмчалки.

Есмер е много ревнива и дебнеше из социалните мрежи и българските медии какво прави благоверният й и с ужас откри, че вместо да гушка Давид и Йоанна, Благо се появява в компанията на чужди жени. Точно това стана и причина Джизъса да спре временно своя инстаграм, за да не бъде допълнително шпиониран.

Следваха чутовни скандали и разправии, двамата се разделяха за кратко, но след това Есмер си прибираше мъжа обратно. Сега очевидно чашата е преляла и няма връщане назад.

Есмер и Джизъса са се разбрали, че бракът им приключва, още преди футболистът да се прибере в България. Самият Георгиев потвърди, че нещата отиват в тази посока, след като на въпрос защо жена му е изтрила всичките им общи снимки, отговори, че явно вече не й е симпатичен.

До развода съвсем не се е стигнало лесно, разказват приятели на футболиста. Благо Георгиев дълго време е обмислял как точно да постъпи. Футболистът не искал да се разделя с жена си заради своята дълбока набожност. Според неговия мироглед разбиването на църковен брак, какъвто той има с Есмер, е много близко до голям грях. В крайна сметка Благой е решил, че е най-добре да се раздели със съпругата си, но трябва да потърси опрощение за това. Футболистът планира на Великден да отиде в българския манастир на Атон, където да си излее душата и да потърси опрощение на постъпките си от светите монаси.

Футболистът няма намерение да къса своите връзки с Русия. Благой е изявил сериозно желание да започне бизнес в страната, като ползва контактите, които си е създал през годините. Успоредно с това Благой ще има възможност да вижда Елай, както и Есмер. По подобен начин бившият национал запази своите отношения с Христина Витанова. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, а гимнастичката прости дори и изневери.

Есмер вече е преодоляла развода.

 

daje tam meny nashel,oni prekrasni) sorry,chto tak pozdno

A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on

Тя дори загатна, че има нов обожател, като не пропусна да се похвали с огромен букет рози на своята страница в инстаграм. Няколко дни по-рано тя се появи и с наръч лалета в социалната мрежа.

Самият Благо е като волна птичка. Той съчета идването до България с почивка във Велинград, излизане в компанията на Мегз и футболна победа на малки вратички над Тони Найка.

 

Best place for relaxing

A post shared by blagoy georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Последвайте канала на

Novini.bg
32314 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
тоя .

2018.06.22 | 20:51

10
все налита на грозни жени, сега пък - на най-грозната и проста с конските зъби и възпитание на софийска слугиня отпреди 100 години ...

2018.03.26 | 11:17

9
тоя с това пискливо гласче, мязва на джендър от ново поколение

2018.03.24 | 02:17

8
Ъ Бербатов нема шанс да се разведе, щото няма нормална жена която да погледни тоя смотаняк ахахахахахааа
гражданин

2018.03.20 | 16:35

7
Направо съм в потрес,няма да мога да спя една седмица,такова хубаво семейство се развали....мъкааа!
rado

2018.03.20 | 14:10

6
Когато поръчах това лекарство, ноктите на краката ми бяха в отвратително състояние. Вече си мислех да си махна ноктите с лазер-две години носех само затворени обувки заради гадните гъбички,благодарение на този крем се спасих завинаги http://bit.ly/2oOsQJq
100

2018.03.20 | 02:44

5
Тоя кога ще си признае, че е хомосексуалист? Гримира се, носи женски дрехи, нежна душа е... класически пендахо
Зорница

2018.03.19 | 13:21

4
Аз се притесних ся!
Ввв

2018.03.19 | 13:21

3
Не е лесно да си прост....тва е
azzzzz

2018.03.19 | 13:21

2
грях е развод.....не е грях изневярата....,чудна работа...,и ще се оправят нещата в Атон?!....ти да видиш!!!!!

2018.03.16 | 14:35

1
Тъп седесар, вчера се ожениха, омръзнаха си сега се развеждат.

Добави коментар

Водещи новини