Харесайте facebook страницата ни

Шефът на завод "Арсенал" проговори за тежкия инцидент

Изпълнителният директор на завод "Арсенал" Николай Ибушев излезе с изявление  по повод гежкия инцидент от днес.

По време на аудио запис той потвърди, че причина за случая е нарушаване на инструкциите за безопасна работа. След инцидента един човек загина, а втори работник получи тежки изгаряния.

Николай Ибушев уточни, че инцидентът става в помещение, в което има миксер за димна смес. Самият уред се задвижва от пулт.

"При затворена врата в същия момент по непонятни за нас причини двамата работници се озовават вътре с работещ миксер. В този момент, случвайки се нещо в самия миксер, той се възпламенява и пламъкът обгаря двамата. Първият е смъртен случай, вторият е тежко ранен в болницата. Какво е състоянието му не мога да кажа", поясни Ибушев, цитиран от Фокус.

По думите му според инструкцията миксерът трябва да се включи при затворена врата. В случаите, в които смесителят работи, не трябва да има никакви хора в помещението.

"Отново има нарушение на инструкциите за безопасна работа, както се получава в такива случаи, имаме и инцидент", коментира шефът на завода.

Коментари
Коментари (1)
Коментирай
(гост)
15.03.2018 | 09:54

Какви са тези заглавия, Проговори. Тъпо. Не може ли просто, направи изявление пред медиите. Като че ли тук има някакъв заговор, сиреч, най-после проговори.

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар