Мадона ще режисира филм за балерината Микаела дьо Принс

  • 14 март 2018 12:59

  • 1512
  • 0
Мадона ще режисира филм за балерината Микаела дьо Принс
© Getty Images/Guliver

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се завръща на режисьорския стол с филм за балерината Микаела дьо Принс, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Филмът ще е по мемоара на Дьо Принс "Да полетиш: от военно сираче до прима балерина".

Микаела дьо Принс е от Сиера Леоне. Тя остава сираче и е осиновена от американско семейство. Дебютира на 17 години в балета "Джобърг" в Йоханесбург, а след това се присъединява към холандския национален балет. Участва в клипа на Бионсе "Lemonade".

"Пътят на Микаела ме развълнува както като творец, така и като активист, който разбира бедите - заяви МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. - Имаме уникална възможност да насочим вниманието към Сиера Леоне и да дадем възможност на Микаела да стане гласът на всички осиротели деца, край които е израснала."

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е режисирала два пълнометражни филма - комедията "Боклук и мъдрост" от 2008 г. и драмата за Уолис Симпсън "W.E." от 2011 г. Тя работи и върху киноадаптацията на романа "Невъзможните животи на Грета Уелс". 

Последвайте канала на

БТА
1512 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини