Временно без вода в някои части на столицата утре

  • 14 март 2018 10:12

  • 825
  • 0
Временно без вода в някои части на столицата утре
© pixabay.com

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в  някои части на столицата утре. Това съобщиха от дружеството.

Поради изместване на уличен водопровод на ул. "Васил Левски", кв. "Обеля", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на с. Мрамор, с. Житен, с. Волуяк, на бившия стопански двор в с. Доброславци.

Подмяна на спирателни кранове на ул. "Иглика", с. Мировяне, налага спирането на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на ул. "Христо Ботев", ул. "Перуника", ул. "Канала", ул. "Еделвайс", ул. "Чавдар войвода".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в София, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Граф Игнатиев" до бул. "Цар Освободител".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "инж. Иван Иванов", жк. "Зона Б-19", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "инж.Иван Иванов" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Три Уши" и на ул. "Позитано" от ул. "Алдомировска" до ул. "инж. Иван Иванов".

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Букет", кв. "Овча купел", налага спирането на водоподаването от 09.30 до 18.30 ч. на живеещите в района на ул. "Букет" от ул. "Любляна" до река Владайска.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Крушовски връх", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 ч. на живеещите в района на ул. "675-та" между ул. "Брезов рид" и ул. "Крушовски връх", както и на ул. "Крушовски връх" между ул. "675-та" и ул. "Маестро Кънев".

Заради диагностика на уличен водопровод на ул. "Липов цвят", НПЗ "Хаджи Димитър" , се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на ул. "Воднянка" от ул. "Лавандула" до ул. "Липов цвят", както и на улици "Липов цвят" и "Дан Колов".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

Последвайте канала на

Нора Виткова
825 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини