Цветан Цветанов: Подкрепяме предложението на БСП за създаването на анкетна комисия по казуса с ЧЕЗ (

  • 14 март 2018 09:28

  • 3477
  • 1
Цветан Цветанов: Подкрепяме предложението на БСП за създаването на анкетна комисия по казуса с ЧЕЗ (
©

Ще подкрепим предложението на БСП за създаване на анкетна комисия по казуса с ЧЕЗ. Така ще излезе цялата истина, за да се спрат спекулациите и заиграването със страховете на хората. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от парламентарната трибуна.

„Нямаме никакви притеснения от дебат в парламента, доказахме го с извънредните заседания на парламентарните комисии“, посочи той.

„Така ще можем да представим на обществото обективната истина“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Предлагаме Временната комисия за проверка на продажбата на ЧЕЗ да се занимава и с приватизацията на дружеството. Това предложи депутатът Димитър Лазаров от ГЕРБ по време на дебатите по създаване на Временна комисия за продажбата на ЧЕЗ.

Заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на заяви, че започва да става съмнително в залата, но от опозицията подкрепят предложението на управляващите.

В крайна сметка депутатите приеха предложението на Димитър Лазаров със 174 гласа "за" и 1 „въздържал се“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3477 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЗА ЧЕЗ

2018.03.14 | 12:33

1
А ПАРИЧКИ ОТКЪДЕ?ИМА КОЙ ДА Й ДАДЕ.БАТЕ БОЙКО Е ЗАД ТЕБ И ЩЕ ДАВА ВСЕКИ ЛЕВ.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини