Сексът днес трябва да е духовен, а не обикновена физиология

  • 14 март 2018 06:23

  • 3515
  • 0
Сексът днес трябва да е духовен, а не обикновена физиология
© Pixabay

Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от 00:46 ч до 12:13 ч на 15 март. Особено внимание трябва да се обърне на различните институции, клубове, благотворителни организации, изследователски организации, откриването на нещо ново в живота и на приятелството. Рутинната работа трудно се понася, ще бъдат трудни за решаване ежедневните проблеми. Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

С приятели и съмишленици общувайте само по необходимост. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се стремят към свобода, независимост, промяна, което може да се прояви чрез бунтарско поведение. Възможни са неочаквани срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди,техниката. Това време категорично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, затова да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

27 лунен ден започва от 05:10 ч и продължава до 05:45 ч на следващия ден. Този лунен ден се отнася до последната балсамична фаза на лунния цикъл, както и всички следващи лунни дни. Това е доста приятен и тих ден от лунния цикъл, но това изисква рационално и ефективно разпределение на силите, тъй като енергията на деня, макар и стабилна, е много ограничена. Подобно на предходните лунни дни, настоящият ден е също посветен на духовното развитие. Денят идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение. Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата и ако има трудности в променените обстоятелства, да намерите мъдро и ефективно решение.

Добре е за начало на пътуване, насочено към търсене на духовно знание.

Според Тибетската астрологическа школа е добре в този ден да се споменат мъртвите, да се извършат някои ритуали, да се изплатят дълговете.

Работа и бизнес – Смята се, че средствата дадени за благотворителност в този лунен ден, впоследствие се превръщат в придобивки, не само духовни, но и материални. Добре е да се работи по социални въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки. Добри резултати ще донесат текущите договори. Възможно е ефективно да се решат проблемите, свързани с финансовата и търговската дейност. Но различните операции в областта на недвижимите имоти се препоръчва да бъдат отложени за друг ден, тъй като днес късметът може да ви заобиколи.

Това е добър ден за научни изследвания. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи. Нещо повече, двадесет и седмия лунен ден благоприятства тези, които търсят да придобият ново знание и да разширят хоризонтите си. В този ден лесно се раждат светли и смели идеи.

Здраве - 27-ия лунен ден е добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена.

Внимателно отношение изисква цялостното емоционално състояние. Предотвратяването на нервния стрес и облекчаването на напрежението допринасят за подобряване на кръвообращението, което днес може да бъде нарушено. В тази връзка е добре да отделите време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

На двадесет и седмия лунен ден е препоръчително да се съблюдава умерено хранене. Днес е необходимо да се изключат от диетата картофи и цитрусови плодове. Полезна ще бъде постната храна. Добре е да се изключи употребата на алкохол. Може да се направи клизма за почистване на дебелото черво и да се посети парна баня или сауна.

Този лунен ден е подходящ за почивка. Добре е да го прекарате сред природата или да посветите деня на семейството, в общуване с по-старото поколение. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. Денят е подходящ за домашна работа.

Секс - В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология. Необходимо е да се избягва сексът във вода, тъй като може да се създадат проблеми с пикочно-половата система.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Подстрижката ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Сънищата показват доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство, как може да поддържа баланс между духовния и материалния свят. Те показват още как миналото е засегнало настоящето. Някои астрологични школи смятат, че на този лунен ден в съня си можете да стигнете до откровение, в което можете да разберете истинската същност и положението на настоящата ситуация.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3515 0

Свързани новини

Водещи новини