Райна на диета за пръв път в живота си

  • 12 март 2018 11:43

  • 17677
  • 2
Райна на диета за пръв път в живота си
© Фейсбук

Райна мина на диета за пръв път в живота си. Пилето от Сандански, което доскоро разчиташе само на спорт и танци, за да поддържа фигурата си, сега опитва да ограничи храната, съобщи "Уикенд".

Вместо да набляга на бухтите и палачинките, както правеше доскоро, певицата е започнала да се придържа към златното правило в диетите – ядат се само протеини и зеленчуци. На масата й, освен салата, има единствено варени яйца, риба и нетлъсто месо. Не си позволява дори плодове. От по-мазните храни хапва единствено авокадо. Вместо да пие кафе, се налива със зелен чай.

В момента Райна е на турне в САЩ и Канада, където има 11 концерта. Именно там тя започна хранителния си режим, вероятно от притеснение, че ако яде стандартна американска храна като хамбургери и донъти, много бързо ще напълнее, допълва изданието.

Последвайте канала на

Novini.bg
17677 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Kurestiq

2018.03.12 | 22:36

2
KURVETO qvno nqma koi da q shiba i da si pazi formata sas hui za tova minala na dieta
Крум Усаински-Крупник

2018.03.12 | 14:43

1
Цървули!!!Ще сисъсипе хубавата фигура!!!Този могъщ задник,като колело на кооперативен троактор,който возеше на колелото,ще остане в историята!!!Не ни трябва поредната анорексичка!!!Искаме,цици, месо,мръвки,бутове,баджаци и балдъри!!!

Добави коментар

Водещи новини