Провеждат брифинг на председателите на европейската и българската сметни палати и българския предста

  • 08 март 2018 11:12

  • 919
  • 0
Провеждат брифинг на председателите на европейската и българската сметни палати и българския предста
© архив

Председателят на Европейската сметна палата (ЕСП) Клаус-Хайнер Лене и членът на Европейската сметна палата Илиана Иванова ще посетят българската Сметна палата на 9 март 2018 г. Това съобщиха от Сметната палата.

Клаус-Хайнер Лене ще се срещне с председателя на българската Сметна палата Цветан Цветков. Двамата ще обсъдят ефективното сътрудничество между Сметната палата на Република България и Европейската сметна палата. На срещата ще присъства и заместник-председателят на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева.

Илиана Иванова ще представи пред българските си колеги годишния доклад на Европейската сметна палата за изпълнението на европейския бюджет за 2016 г.

Клаус-Хайнер Лене, Цветан Цветков, Илиана Иванова и Горица Грънчарова-Кожарева ще дадат брифинг за журналисти на 9 март 2018 г. от 10,20 часа в сградата на Сметната палата на ул. „Екзарх Йосиф“ 37, ет. 4.

Основните теми на брифинга ще бъдат:

- Резултатите от последния годишен доклад на Европейската сметна палата за изпълнението на европейския бюджет и какви са изводите за България;
- Бъдещите предизвикателства пред управлението на европейските финанси. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
919 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини