ГЕРБ и БСП в сериозен спор за ЧЕЗ и вчерашния протест

  • 08 март 2018 08:35

  • 2665
  • 4
ГЕРБ и БСП в сериозен спор за ЧЕЗ и вчерашния протест
©

Ние не искаме да връщаме нищо. Ние реагираме на събитията. Това, че правителството не си е взело бележка от февруари 2013 година си е техен проблем. Не яхаме никакви вълни. Вчера се събрахме около 2 000 души и не нагнетяваме напрежението, защото не ние родихме Гинка Върбакова.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от БСП Таско Ерменков, който коментира вчерашния протест пред Министерски съвет и горещата тема за сделката за ЧЕЗ. "Димо Гяуров ми взе думите и сега не знам какво да кажа. Когато става въпрос за факти, няма сини, няма червени. Фактите говорят сами и се разбират от всички. Факт е, че са заложени едни 5 млн. Факт е, че правителството на Бойко Борисов се забърква във все по-големи скандали. Последният скандал е, че Гинка Върбакова е в Чехия и преговаря от името на държават. Докъде с докарахме - Гинка Върбакова да преговаря от името на държавата. Вчера видяхме и скандалното изказване на вицепремиера Валери Симеонов. Той дискредитира държавата и правителството, не ние", категоричен беше Ерменков.

Заедно с него гост беше и колегата му от ГЕРБ Александър Иванов. "Живеем в демократична държава и всеки има право да протестира. Вчера видяхме, че депутатите от БСП бяха горе-долу колкото протестиращите. Явно от БСП бяха докарали пенсионери от цялата страна, за да им покажат Министерски съвет, вместо да им се извинят, че ги ограбиха и им направиха пенсиите 1 долар. Сделката за ЧЕЗ е между две частни компании. Гинка Върбакова преговаря от името на едната частна фирма, която е спечелила. Правителството ясно заяви, че държавата има желание да се включи в сделката. Трябва да сме благодарни на БСП и Пламен Орешарски, че ни вкараха в арбитраж. Корнелия Нинова и БСП търсят само скандалите, за да се дискредитира българското председателство на ЕС и всички добри новини. Опозицията нагнетява напрежението", убеден беше Иванов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2665 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЗА ЧЕЗ

2018.03.09 | 12:47

4
А ПАРИЧКИ ОТКЪДЕ.ИМА КОЙ ДА И ДАДЕ. БАТЕ БОЙКО Е ЗАД ТЕБ И ЩЕ ДАВА ВСЕКИ ЛЕВ.
АНТИ ГЕЙБЕРИСТ

2018.03.09 | 10:24

3
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2018.03.08 | 15:04

2
За народа няма никакво значение кой ще вземе ЧЕЗ.

2018.03.08 | 15:04

1
ИМА ИМА ,МОДЕРАТОРСКА КУРВО.

Добави коментар

Водещи новини