Днес се появяват увереност, решителност и постоянство

  • 08 март 2018 06:17

  • 3205
  • 0
Днес се появяват увереност, решителност и постоянство
© pixabay.com

Луната вече е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53 ч на 10 март.

Създава потребност от усещане на авторитета. Даже и тези, които предпочитат повече уединението започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения. Хората са по-философски настроени. Засилва се желанието да служим за пример, да учим и поучаваме другите, да предаваме своя опит и знания. Увеличава се чувството за собствена значимост, за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Увеличава се чувствителността на тазовата и бедрената кост, седалищният нерв. Уязвими са още и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Често се появява болка от кръста до бедрата и тогава е полезен масаж на тази област, за да се отпуснат напрегнатите мускули. Добре е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи.

21 лунен ден започва от 00:19 ч и продължава до 01:17 ч на следващия ден. Това е добър и благоприятен ден, наситен с енергия. Както и предишния ден е свързан с преображение и работа над себе си. Денят е свързан със знака Стрелец, който на свой ред символизира трансформацията на съзнанието. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Появяват се увереност, решителност, постоянство при реализацията на идеите и плановете. Усещането за страх и съмнение си отиват. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си.

Промените, които се случват в живота ви днес, няма да ви изплашат и дори обратното, енергията на деня ще ви даде решителност в действията, които биха могли да променят обичайното състояние на нещата. Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност и следователно е подходящо за съвместни действия с колеги, делови партньори и съмишленици. Ще им върви на онези, чиито мисли не са в противоречие с морала, честността и високите принципи.

Съществува поверие за 21 лунен ден, че ако ви измамят или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се прояви в близко бъдеще. Също така се смята, че дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова не е препоръчително да давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Езотерика - Твърди се, че благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане. Подходящо време за екстремни практики, за шамански ритуали и практики, за астрални пътувания. Не се препоръчва да се занимават с това начинаещи и хора без опит.

Здраве - 21 лунен ден може смело да се нарече ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Друг плюс на деня е, че имате чудесна възможност да се отървете от лошите навици. За това ще бъдете готови не само психологически, но и ще можете лесно да преодолеете физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

Диета - Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

Общуване и любов – 21 лунен ден е ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Движете се повече сред хората. Откритото общуване ще ви донесе много нови и интересни неща. Добре е да се проявят такива качества като благородство, справедливост, честност, благоразположеност, приятелско отношение. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали.

Сексът сега трябва да бъде творчески акт, изпълнен с необичайни идеи, новости и нестандартност.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Лунен ритуал за 21 лунен ден

Ако денят е ветровит, излезте навън и обърнете лицето си към вятъра. След това застанете с гръб към вятъра и нека потокът от вятърната енергия минава през вас и да издуха праха и мръсотията от вас, скръб и негодувание, неуспехи и пропуски, цялата негативна енергия, която е полепнала по вас, всичко, което пречи и ви притеснява, за да се приберете вкъщи леки и чисти.

Ако няма вятър или не можете да излезете навън, можете да направите всичко вкъщи мислено. Това е много добър ритуал. След това ще почувствате необичаен подем и изблик на енергия!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3205 0

Свързани новини

Водещи новини