Валери Симеонов и реформаторите обсъдиха Закона за енергетиката

  • 06 март 2018 15:00

  • 1538
  • 1
Валери Симеонов и реформаторите обсъдиха Закона за енергетиката
© Министерски съвет

Вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обсъди предложения за промени в Закона за енергетиката с представители на Реформаторския блок.

На срещата присъстваха председателят на СДС Божидар Лукарски, както и Петър Москов и Димитър Бъчваров от Националния съвет на РБ, съобщиха от правителствената пресслужба.

Обсъден беше законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергетиката, който разширява и дава правомощия на ДАНС да контролира продажбата на дялове в ключови за българската енергетика предприятия. Законодателните изменения, предложени на срещата, са мотивирани от обществените очаквания относно продажбата на 67% от групата дружества „ЧЕЗ - България“ на „Инерком България“.

Вицепремиерът Симеонов се ангажира да обсъди проекта за законови изменения на коалиционен съвет на „Обединени патриоти“ и при постигане на консенсус, да го предостави на коалиционния съвет на управляващата коалиция.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1538 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.03.06 | 19:10

1
Симеонов е лидер на НФСБ / национален фронт за спасение на България / . Интересно от какво ще я спасяват ???? Не е ли по- добре България да се спаси от него ?????

Добави коментар

Водещи новини