Започнаха снимките на най-новия български филм "Доза Щастие"

  • 06 март 2018 10:48

  • 2233
  • 2
Започнаха снимките на най-новия български филм  "Доза Щастие"
©

„Търсенето на щастие е взело повече жертви, отколкото можете да си представите.“ – така звучи една от първите сцени в първия снимачен ден на „Доза Щастие“.

Дебютният за Яна Титова пълнометражен филм се очаква да излезе по екраните в страната в края на 2019-а година, но още с анонса си предизвика вълнение, не само заради невероятния актьорски състав, отзовал се на поканата на Яна и NO BLINK Studios, но и заради каузата – “Искаме да направим красив и вдъхновяващ филм, способен да предаде послание на надежда, че спасение има. Но и в същото време да информираме, и родителите, и подрастващите, за последиците от пристрастяването към различните зависимости.", заявява режисьорът на филма.



Действието се развива през 90-те години, когато наркотиците започват да стават широко достъпни в България, а историята представя битката на Весела със зависимостта в продължение на осем години. Под влиянието на своя любовник и с помощта на бившия си съпруг, главната героиня накрая намира сили в дъщеря си. В двамата мъже ще се превъплътят талантливите актьори Димитър Николов, познат от „Безкрайната градина“ и „Христо“, и Александър Алексиев, любим на публиката от „Възвишение“ и „Откраднат живот“. Интересен факт е, че основната роля е поверена на актрисата Валентина Каролева, която е завършила актьорско майсторство в Лондон и всъщност е дъщеря на Весела Тотева в реалния живот.



Зад камерата застава един от най-добрите и опитни оператори в България, Мартин Балкански, снимал редица български и международни продукции като главен или асистент оператор, сред които „Откраднат живот“. „Тилт“, „Кецове“. Сценарият е дело на Яна Титова.
Очаква се снимките да продължат до края на пролетта, а завършеният филм да се появи по родните киносалони през зимата на 2019 година.

Последвайте канала на

Novini.bg
2233 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
вива

2018.03.06 | 15:05

2
Пералня за некадърници и тотално унищожаване на българското кино.Селяни ""артисти" и пълно идиотизиране на поколенията.Купища пари за съсипване на българската психика
Българските филми представляват

2018.03.06 | 15:05

1
едно крадене на едни пари, а филма е една бездарна продукция, която никой не гледа! После си го качват на торенти и пищят, че им откраднали правата!

Добави коментар

Водещи новини