Собственичка на малко магазинче в Пазарджик храни бездомни и бедни

  • 02 март 2018 17:54

  • 7237
  • 3
Собственичка на малко магазинче в Пазарджик храни бездомни и бедни
© Facebook

Собственичка на малко магазинче в Пазарджик дава безплатни сандвичи и вода бездомни и бедни. Без да се хвали и да търси отплата, а защото иска да помага на нуждаещите се, пише в. "Монитор".

За добротата и благородната постъпка на Гергана Динкова се разбра от пост в социалната мрежа на пазарджиклийка, която качи снимка на табелка с мило послание към изпадналите в беда: „Вие сте хора и заслужавате нещо по-добро. Моля, влезте в магазина, за да си вземете сандвич и вода. Няма да задаваме въпроси“.

Гергана отворила магазинчето за сладкарски изделия миналото лято и още в първия работен ден оставила на пейка пред търговския обект храна, която й било жал да хвърли. Пакетите с ядене изчезнали начаса и младата жена си помислила колко гладни хора има и че може да им помага, като им дарява безплатно храна. Гергана сложила и табелката, за да знаят хората в нужда, че могат да си вземат нещо пакетирано като сандвич или друго и чай или кафе, без да се притесняват, че няма да платят.

Последвайте канала на

Novini.bg
7237 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пурко

2018.03.04 | 23:52

3
Старата максима че "малките хора вършат големите дела, големите хора мизерни дела" се потвърждава. Похвала за грижата и милосърдието.....Милионерите...и троловете...позор
Бг

2018.03.03 | 03:07

2
Браво,, но коментарите са насочени само към простотиите
пурко

2018.03.02 | 21:48

1
...Позор за безразличието ви към ценното в живота ни...

Добави коментар

Водещи новини