Генералният директор на Световната здравна организация пристига на двудневно официално посещение в Б

  • 01 март 2018 14:18

  • 645
  • 0
Генералният директор на Световната здравна организация пристига на двудневно официално посещение в Б
© getty

Генералният директор на Световната здравна организация /СЗО/ Тедрос Гебрейесус пристига на двудневно официално посещение в Българи по покана на министъра на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през. Това съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

В рамките на визитата на д-р Гебрейесус се предвиждат срещи с президента Румен Радев, с министър-председателя Бойко Борисов, с председателя на Комисията по здравеопазване в Народното събрание д-р Даниела Дариткова и с министъра на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през.

Основни теми на разговорите с министър Ананиев, които ще бъдат утре - 2 март, ще бъдат възможностите за постигане на най-високо ниво на здравеопазване и изпълнението на действащите споразумения между България и СЗО.

Генералният директор на СЗО ще посети на 3 март Университетска акушеро-гинекологична болница "Майчин дом". По късно през деня той ще присъства на официалната заря-проверка по случай Националния празник на Република България 3 март.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
645 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини