Силен снеговалеж усложни пътната обстановка на места

  • 28 февруари 2018 06:23

  • 12978
  • 2
Силен снеговалеж усложни пътната обстановка на места
© Булфото

Тази нощ временно беше ограничено движението в едната лента по път II-17 Ботевград-АМ "Хемус" в платното посока АМ "Хемус" поради аварирал ТИР, съобщи АПИ.

Възстановено е движението по АМ "Струма" в посока Благоевград за МПС над 12 т. Остава ограничено движението за МПС над 12 т по АМ "Струма" в посока София.

Ограничава се движението на МПС над 12 т в двете посоки по път I-5 Русе-Бяла поради обилен снеговалеж.

Ограничено е движението на МПС над 12 т по път II-62 Самоков - Дупница и по път III-822 Самоков - Ихтиман поради обилен снеговалеж и снегопочистване. Шофьорите на леките автомобили по двата пътни участъка да се движат подготвени за зимни условия.

Възстановено е движението за МПС над 12 т по АМ "Люлин" в двете посоки, по АМ "Тракия" в посока Бургас в област София, по АМ "Струма" в посока София.

Ограничава се движението за МПС над 12 т по път II-11 Дунавци-Арчар поради обилен снеговалеж.

Ограничава се движението за всички МПС по АМ "Тракия" в участъка от п.в. "Драганци" до Бургас поради обилен снеговалеж, съобщи АПИ.

Ограничава се движението за МПС над 12 т. по АМ "Тракия" в участъка от п.в. "Веселиново" до п.в. "Драганци" поради обилен снеговалеж.

Ограничава се движението за МПС над 12 т по път I-6 п.в. "Петолъчката" -Бургас поради обилен снеговалеж.

Ограничава се движението за МПС над 12 т. по през Айтоски проход поради обилен снеговалеж.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12978 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хаах

2018.02.28 | 08:45

2
ГЛУПОСТИ!!!! България не е на тропиците! Падна един сняг не защото е бедствие, а защото е февруари и е ЗИМА!!! ЗИМА Е бе некадърници! Пак оправдания и простотии... Как в Швеция няма проблем, как във Филандя няма проблем...Германия също... В Рим имало проблем... и го дават за пример хаха
Заглавие

2018.02.28 | 08:45

1
Още от заглавието, не ми се чете надолу. Ужас, господа журналисти.

Добави коментар

Водещи новини