Новата възлюбена на Юън Макгрегър го изостави

  • 27 февруари 2018 08:36

  • 2799
  • 0
Новата възлюбена на Юън Макгрегър го изостави
© Getty Images/Guliver

Актрисата Мери Елизабет Уинстед, новата приятелка на актьора Юън Макгрегър, го е изоставила скоропостижно, тъй като й е омръзнало да бъде обвинявана за разпадането на дългогодишния му брак, съобщи Контактмюзик.

46-годишният Макгрегър оповести раздялата си с 51-годишната си съпруга Ив Мавракис след продължил 22 години брак през октомври м.г. От молбата за развод, подадена от актьора през януари тази година, обаче става ясно, че двойката е разделена от май 2017 г.

Сега неназован източник, цитиран от сп. "Стар", разкрива, че новата изгора на актьора, 33-годишната Уинстед, го е зарязала, тъй като постоянно е била обект на критики като "разбивачка на семейни огнища". "Мери не понасяше неловкото положение, в което я поставяше постоянното "лепене" на този етикет. Юън реши да жертва брака си заради нея, но сега изглежда изгуби и двете", казва източникът.

След като Юън Макгрегър наскоро подаде молба за развод, цитирайки непреодолими различия със съпругата си, Ив Мавракис не скри, че е разочарована и разстроена, но заяви, че за нея приоритет са четирите им деца.

Междувременно в. "Сън" пише, че броени часове след като са се появили публикациите за раздялата му с Мери Елизабет Уинстед, Юън Макгрегър е посетил бившата си съпруга в дома й. Според изданието по това време Ив Мавракис все още е била в неведение, че актьорът е "натирен" от новата си изгора.

Последвайте канала на

БТА
2799 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини