И днес синя и зелена зона в София са затворени

  • 27 февруари 2018 07:30

  • 1856
  • 2
И днес синя и зелена зона в София са затворени
©

И днес остават затворени „синя” и „зелена“ зона в София. Изключително трудно, а на много места и невъзможно е да се почисти.

Това заяви тази сутрин кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по Нова телевизия.

По думите й обстановката е усложнена, но се работи усилено и наистина всички дават всичко то себе си. Градският транспорт се движи по разписание.

„Продължава да се работи най- вече по основни улици - докато вали сняг, приоритет ще останат трасетата на градския транспорт. В момента на места има малки закъснения в градския транспорт, но когато започне трафикът, се очаква да станат и по- големи”, коментира Фандъкова.

Градоначалникът апелира всички да бъдат много внимателни.

„Съветвам хората, които излизат с автомобилите си, да се съобразят с метеорологичните условия“, посочи още тя.

Над 160 машини работят за снегопочистването. И днес остават затворени „синя” и „зелена зона”. В същото време 198 души без дом са пренощували в кризисния център на общината.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1856 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.02.27 | 08:20

2
Дивата свиня Румяна Милова шефка на синята зона да излиза да рине сняг а не само да краде.

2018.02.27 | 08:18

1
Срамота.Резил. Фандъкова излез с лопатата да чистиш сняг. Но изкарай и твоята приятелка свинята нерез от ЦГМ Румяна Милова шефка на синята зона да чисти да отслабне и стопи малко от тия 120кила чиста телесна маса.Оставка-не ви е срам безродници.

Добави коментар

Водещи новини