Вижте къде спират водата в София утре

  • 26 февруари 2018 09:53

  • 2552
  • 0
Вижте къде спират водата в София утре
© Pixabay

Временно ще се прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 27 февруари, съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Росен“, местност „Гърдова глава“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Росен“, ул. „Ботко войвода“, ул. „Студен кладенец“ от ул. „Ботко войвода“ до ул. „Клек“, ул. „Панчарица“, ул. „Бойна слава“, ул. „Клек“ , ул. „Юри Буков“, ул. „Манол Тодоров“, ул. „Булаир“.

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Земляне“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Орчо войвода“ от ул. „Босилек“ до ул. „Земляне“, ул. „Росна“ от ул. „Земляне“ до ул. „Росна“ №21А.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Курията“,
ул. „Вукова курия“ от ул. „Курията“ до ул. „Урвич“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2552 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини