Тамара Георгиева става анорексичка?

  • 25 февруари 2018 13:28

  • 9193
  • 2
Тамара Георгиева става анорексичка?
© Булфото (архив)

„Мис България” Тамара Георгиева е на път да стане анорексичка, притесняват се нейни близки, написа HotArena.

Блондинката е смъкнала 6 килограма от теглото си откакто триумфира в конкурса и спешно се е консултирала с ендокринолози заради съвсем отънялата си снага. Оказало се обаче, че няма физиологични проблеми и проблемът й е на психологическа основа.

Тамара започнала да слабее през януари, след като изкарала тежък грип. Няколко дни се лашкала в транс с температура близо 39 градуса, а след като инфекцията била овладяна, просто спряла да се храни. „Не е нарочно! Просто не ми се яде. И аз самата се притеснявам. Ако изям една вафла сутринта няма да ям чак до вечерта на другия ден.

"Какво да правя?” – вайкала се красавицата. Най-притеснена от драмата на девойката се оказала майката на гаджето й Стивън – Катя Роуз. Попрецъфтялата дама, която също е печелила конкурс за красота – „Мисис България – ЕС” през 2011-а, веднага заподозряла коварната сянка на анорексията. Врялата и кипяла в модния бизнес дама се нагледала на млади момичета, които унищожават физическото и психическото си здраве с убийствени диети. Без да се помайва, Катя започнала да разхожда Тами от доктор на доктор.

За щастие се оказало, че Георгиева няма никакви проблеми с обмяната на веществата. Според докторите ставало въпрос за временна психологическа бариера по отношение на храненето. Опасността да се отключи коварната анорексия обаче била съвсем реална. На този етап Тамата приема витамини и си почива повече. Това е и причината да намали до минимум публичните си изяви, тъй като свекърва й се притеснява, че скандалите и стресът около победата й в конкурса „Мис България” може сериозно да застрашат нейното здраве.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
9193 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.02.27 | 19:18

2
тя да оди на пластичен хирург ,дан плаши децата
тррррр

2018.02.26 | 23:03

1
до кога ще ни занимавате с тази персона

Добави коментар

Водещи новини