Тъщата на Доналд Тръмп няма да е имигрантка

  • 22 февруари 2018 16:43

  • 6023
  • 0
Тъщата на Доналд Тръмп няма да е имигрантка
© gettyimages (архив)

Родителите на първата американска дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил скоро няма да бъдат имигранти, написа Вашингтон пост.

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е решил да даде гражданство на Амалия и Виктор Кнаус. "Госпожа и господин Кнаус в момента имате зелени карти, които им дават почти всички права, с каквито се ползват и американците. В скоро време те ще станат пълноправни граждани на страната ни", посочи още Майкъл Уодс, който е адвокат на Тръмп. Юристът обаче не посочи кога първата тъща и първият тъст на Америка са пристигнали в държавата и по какъв начин са се сдобили с желаните от всеки мечтаещ за Страната на неограничените възможности документи човек.

Родената в Словения Мелания Кнаус е пристигнала в САЩ през 90-те години. Тя се е омъжила за Тръмп през 2005 г., а получава американски паспорт година по-късно.

Тръмп в предизборната кампания наблягаше върху проблемите с имигрантите. Той постоянно казваше, че пристигналите в САЩ чужденци водят своите роднина и че ще сложи край на тази порочна практика.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6023 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини