Разбиха нарколаборатория в бургаско село

  • 22 февруари 2018 14:19

  • 6835
  • 0
Разбиха нарколаборатория в бургаско село
© Пресцентър МВР (архив)

В резултат на оперативните действия на служители на РУ - Котел и ОДМВР - Сливен е реализирана спецакция по разкриване на нарколаборатория и задържане на лица, произвеждащи високорискови синтетични наркотици в бургаското село Грозден. Това съобщиха от ОДМВР - Сливен.

Акцията е осъществена съвместно със служители на РУ - Сунгурларе към Областна дирекция на МВР - Бургас. На 21 февруари полицейските служители влизат в частен имот в селото, където установяват петима мъже в момент на производство на наркотици. Петимата са арестувани и отведени в РУ-Сунгурларе. В имота са извършени процесуално-следствени действия, при които полицейските служители установяват помещение, обособено като лаборатория. Иззети са множество предмети, вещества, съдове и прекурсори , необходими за производството на метамфетамин. Иззети са и други веществени доказателства, имащи отношение към извършваната престъпна дейност.

Задържаните са криминално проявени лица с инициали С.Т. (на 20 г.), И. Г. (на 23 г.), С.С. (на 22 г.) от град Сливен, 33-годишният Ж. К. от град Сунгурларе и 26-годишният Н.К. от село Грозден.

Уведомена е Районна прокуратура - Карнобат. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6835 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини