Разкриха нападателя на жестоко пребития пред дискотека в Бургас ученик

  • 21 февруари 2018 16:36

  • 8599
  • 3
Разкриха нападателя на жестоко пребития пред дискотека в Бургас ученик
© Булфото

Ученик от Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас е с опасност за живота, след нанесен му побой от 21-годишен мъж пред дискотека в Бургас.

От пресслужбата на полицията в морския град информираха, че инцидентът е станал преди няколко дни, но по данни на лекуващи лекари състоянието на пострадалия дванадесетокласник Илия Стоянов днес рязко се е влошило. Бил е приет е с травми в областта на лицето, фрактура на челюстта и носа, каза началникът на отделението по "Уши, нос, гърло" в УМБАЛ-Бургас д-р Даниел Петков. Пациентът е в "Реанимация" и има опасност за живота му, добавиха от болницата.

От там информираха, че отделението по Трансфузионна хематология днес и утре ще работи с удължено работно време до 18.00 часа. Причината е, че е започнала акция по кръводаряване за пострадалия. Днес му е направено спешна операция.

Извършителят на побоя е установен, но все още се издирва. Това е Радостин Нгуен /21 г./ от София.

Той е нападнал пред дискотеката с юмруци 18-годишния Илия Стоянов. След инцидента нападателят хуква в неизвестна посока.

В Първо Районно управление - Бургас е образувано досъдебно производство. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаската районна прокуратура.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8599 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.03.23 | 21:43

3
Рожбите на седесарската демокрация - убийци, деградирали хуманоиди.
Мирослав . Бургас

2018.03.07 | 12:36

2
това дрогирано виетнамче ако си мисли че ще му се размине жестоко се лъже.

2018.02.22 | 22:11

1
TOTALNO IZPERKALI NADRUSANI KENEFSKI GIAURI

Добави коментар

Водещи новини