Румен Радев разговаря с министъра на външните работи на Кралство Саудитска Арабия

  • 21 февруари 2018 12:16

  • 1052
  • 1
Румен Радев разговаря с министъра на външните работи на Кралство Саудитска Арабия
© Президентство

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се срещна днес на „Дондуков“ 2 с министъра на външните работи на Кралство Саудитска Арабия Адел бин Ахмед ал-Джубейр, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Постигането на дългосрочна стабилност в Близкия Изток и насърчаването на политическия диалог и разбирателството в региона, бяха във фокуса на срещата. Като потенциални области за задълбочаване на двустранното сътрудничество бяха откроени борбата с тероризма и екстремизма, по които вече са осъществени практически стъпки, в сферата на отбраната и сигурността, както и енергетиката, комуникационните технологии, земеделието и туризма. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на отбеляза големия нереализиран потенциал за съвместни проекти между България и Саудитска Арабия в сферата на науката и образованието.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1052 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.02.21 | 17:51

1
Първо, никой от владетелите на Саудитите няма да падне ниско и да разговаря с червен боклук като Фатмака. Второ, Фатмака стигна дотам да иска помощ от доказани терористични режими по света - Саудитска Арабия, Северна Корея и т. н.... Всички са приятели на болшевиките от Кремъл!

Добави коментар

Водещи новини