Едно разрязано дуло стана хит в нета (видео)

  • 21 февруари 2018 09:08

  • 3052
  • 1
Едно разрязано дуло стана хит в нета (видео)
© gettyimages (архив)

Клип с разрязването на автоматична пушка AR-15 стана хит в нета, коментира Ройтерс, цитирана от БТА.

Жителят на щата Ню Йорк Скот Папалардо, който е привърженик на правото на американците да носят оръжие, се засне как унищожава своето дуло. Видеото до вчера бе споделено над 360 000 пъти. Мъжът, който заяви, че си е татуирал Втората поправка в Конституцията на САЩ (даваща право за свободно носене на оръжие), унищожи пушката с циркуляр. Той също посочи, че причината за разрязването на дулото е масовото убийство на 17-те души, извършено от Никълъс Круз с AR-15 на 14 февруари. "Сега в Америка има едно смъртоносно оръжие по-малко", каза още Папалардо.

Стрелбата в град Паркланд стана повод звездната двойка Джордж и Амал Клуни да обяви, че ще дари 500 000 долара на учениците, организиращи демонстрация срещу насилието с оръжия. Телевизионната водеща Опра Уинфри каза, че ще отпусне същата сума.

Междувременно писателят и отявлен противник на американския президент САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - Стивън Кинг заклейми конгресмена от щата Мейн - Брус Поликуин. По думчите на автора на То законодателят е получавал хиляди долари от Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия. Според в. "Ню Йорк таймс" организацията е похарчила над 200 000 долара, за да подпомогне политическата кариера на Поликуин.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3052 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дуци

2018.02.25 | 18:52

1
пуснали сте дявола от бутилката , един личен пример няма да вразуми години наред втълпяването на американците че да имаш огнестрелно оръжие е "голяма работа"

Добави коментар

Водещи новини