Петър Москов: Здравният министър има право да изисква всичко. Той носи цялата отговорност

  • 21 февруари 2018 08:33

  • 2925
  • 5
Петър Москов: Здравният министър има право да изисква всичко. Той носи цялата отговорност
©

Нямам ни най-малка представа, дали проф. Камен Плочев и бил заплашван. Ще кажа само едно - министърът на здравеопазването носи цялата отговорност. Той винаги е на топа на устата. Той носи политическата отговорност. НЗОК трябва да бъде само проводник на здравната политика и нищо повече.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, бивш министър на здравеопазването. Той коментира скандала между министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през и шефа на здравната каса проф. Камен Плочев. "Не може да се вменява вина на министъра на здравеопазването. Той е човекът, който носи отговорност. Негово изконно право е да следи работата на НЗОК. Разбира се, че проф. Плочев е дължал обяснение на Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през. Управленското действие на министъра, а преди това на шефа на касата, изискват анализ. Интересно е, че на 10 метра от касата има едно от най-модерните оборудвания за радиолъчение. Защо тогава се пращат в чужбина български граждани? Недоверието между министър и директора на касата е проблем. В този случай министърът има право да изисква всичко", категоричен беше Москов.

"Вече не ми е интересно да говоря за обединението в дясното. "Да, България" бяха тези, които разбиха в предишния парламент дясно-центристката коалиция. "Да, България" са ляво-либерално движение, каквото БСП не е. България има нужда от автентична десница. Десницата трябва да се преконфигурира. Искането в момента за предсрочни избори означава само едно - връщане на власт на БСП. Десницата трябва да изчака и да узрее. Десницата не е готова за предсрочни избори. Не може да се говори само за какво си "против", а не за какво си "за".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2925 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.02.22 | 18:23

5
Москов,как не го е срам да се показва,след случая със ваксините?Че и съвети да раздава!Въмутително! На хората им писна от номера и ще гласуват за БСП,не разбрахте ли?
Драган

2018.02.22 | 18:23

4
Носи, ама плаща народа. Ти имаш достатачно опит. Колко гушна от ваксините?

2018.02.22 | 18:23

3
Отпечатък.

2018.02.22 | 08:16

2
НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!
AC DC

2018.02.21 | 14:16

1
Здравният министър няма право да извършва престъпления, нито финансови , нито против Конституцията.

Добави коментар

Водещи новини