Внимавайте при работа с документи и други ценни книжа

  • 21 февруари 2018 06:02

  • 8129
  • 0
Внимавайте при работа с документи и други ценни книжа
© Pixabay

Днес има два важни аспекта:

Венера съвпад с Нептун. Аспекта засилва мечтателността, фантазиите, интуицията, творческото мислене. Носи стремеж към идеалистичната любов, по-висши идеали. Възможно е да получите прозрение как по-ефективно да вложите и по-конструктивно да използвате финансовите си ресурси. Прозрението може да се изяви и в областта на любовта.

Меркурий секстил със Сатурн. Нараства организираността, концентрацията, сериозното мислене. Благоприятен ден за обучение от всякакъв вид, за работа с документи и тяхното подписване, за дългосрочно планиране, както и за нови отношения, които се очаква да бъдат продължителни. Възможно е възникване на сериозни отношения, често с по-млади или по-възрастни хора.

Луната е в знак в знак Телец, където ще остане до 02:09ч на 23 февруари. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда. Подходящи цветове са жълто, оранжево и ярко зелено.

Луна в Телец предлага чувствен бавен секс, дълга прелюдия, откриване на нови ерогенни зони. Подходящо за романтична вечеря на свещи, с цветя, добре украсена маса, красива обстановка, с приятна и лека музика и хубава храна.

Ако не искате да наддадете на тегло, тогава яжте рибна супа, варена риба, салата от морско зеле, варен карфиол със зеленчуци, тиква, сушени кайсии или пийте сок от дюля, сливи.

6 лунен ден продължава до 10:15ч.

7 лунен ден започва от 10:15 и продължава до 10:50ч на следващия ден. Този ден се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите, а също и в мислите. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Удачен ден за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие един към друг. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Подкрепа могат да окажат близки и роднини.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Сънища – Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8129 0

Свързани новини

Водещи новини