Гонка с полицията завърши с арест заради дрога

  • 20 февруари 2018 14:34

  • 4447
  • 1
Гонка с полицията завърши с арест заради дрога
©

Двама жители на Хисаря са били задържани след опит да избегнат полицейска проверка в събота, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 19 часа автопатрул на районното управление подал знак за спиране на лек автомобил „Пежо“. Вместо да се подчини, водачът ускорил, а пътуващият до него мъж изхвърлил в движение през вратата две топчета със съмнително съдържание. Униформените незабавно последвали колата със служебния автомобил, с включена светлинна и звукова сигнализация.

След кратко преследване в полицейския арест за 24 часа били отведени 33-годишният шофьор и 32-годишният му спътник, криминално проявен и осъждан.

Образувано е бързо производство.

Експертна справка показала, че веществата, от които по-младият мъж искал да се отърве, са над 0,5 грама амфетамин и 0,6 грама марихуана.

С постановление на дежурен районен прокурор той е приведен в ареста. Работата по цялостното документиране на случая продължава разследващ полицай от районното управление.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
4447 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Dani

2018.02.20 | 23:54

1
Само в Горна Оряховица и В.Търново никой не закача контрабандистите с прякори Картофа, Нитата, Македoнеца, Скорпиона, Ероса... Кой ли ги пази?? май заплащат такса спокойствие

Добави коментар

Водещи новини