Цвета Караянчева разговаря в Брюксел с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни

  • 20 февруари 2018 11:13

  • 1026
  • 7
Цвета Караянчева разговаря в Брюксел с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на разговаря в Брюксел с председателя на Европейския парламент Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отбеляза на срещата, че европейската перспектива пред Западните Балкани е основният приоритет на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Тя благодари на Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент за подкрепата на Европейския парламент за осигуряването на перспективи пред страните от региона.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на покани председателя на ЕП да посети Интерпарламентарния форум, посветен на Западните Балкани, който ще се проведе в България през есента. „Основната цел на този форум ще бъде да обобщи всичко, направено по време на Българското председателство, и да предаде щафетата на следващите ротационни председатели на Съвета на ЕС“, подчерта на срещата председателят на Народното събрание.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на заяви пред Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент, че за България е важно всяка страна, която иска да се присъедини към ЕС, да осъществи необходимите реформи и напредъкът й да бъде оценяван индивидуално, а не на пакетен принцип.

Друга тема на разговора беше приемането на България в Шенген. „Очакваме подкрепа за приемането на България в Шенген, защото отдавна сме изпълнили всички критерии за членство и сме доказали, че пазим европейските граници по всички шенгенски стандарти“, заяви още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

От своя страна Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент посочи, че подкрепя категорично членството на България в Шенген. Председателят на Европейския парламент отбеляза, че той лично работи прекрасно с представителите на българския парламент и подкрепя приоритетите на председателството ни. „Доволен съм от решението на страната ви да постави Западните Балкани като приоритет на своето председателство“, добави той. За мен ще бъде чест да участвам в Интерпарламентарния форум в София през есента, заяви председателят на Европейския парламент.

Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент оцени високо решението на българския парламент за организирането на срещи, посветени на парламентарния контрол върху работата на Европол през месец март, както и за дискусията на Комисията за индустрия и научни изследвания.
Двамата се обединиха около извода, че политиците от всички национални парламенти трябва да полагат постоянни усилия за повишаването на доверието на гражданите и на избирателната активност на изборите през 2019 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1026 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
и тая И вони като ДЕСА ОТ ДУЛОВО

2018.02.21 | 09:35

7
гнусна,ТЪПА кържалийска пачавра
БЪЛГАРИТЕ НАПРАВИХА СВОЯ ИЗБОР -НАТО и ЕС

2018.02.21 | 06:30

6
БРАВО ВЕЛИКА ЖЕНА НЕ КРАДЛИВА комунистическа КУРВА КАТО КУРНЕЛА
БЪЛГАРИТЕ НАПРАВИХА СВОЯ ИЗБОР -НАТО и ЕС

2018.02.21 | 06:30

5
БРАВО ВЕЛИКА ЖЕНА НЕ КРАДЛИВА комунистическа КУРВА КАТО КУРНЕЛА

2018.02.21 | 06:29

3
БСП никога няма да дочака Корнелия да разговаря със всеки от висшия ешелон на Европа, така както всички представители на ГЕРБ разговарят. Защо ли?

2018.02.21 | 06:30

4
Защото злобата и жлъчта, не се толерират никъде по света. За това не я канят никъде.
val

2018.02.20 | 21:48

2
Приятно съм изненадан! Явно напоследък всички чужди политици с които се срещат нашите управляващи говорят български! Иначе как да си говорят !

2018.02.20 | 19:10

1
Каквато е "умна" какво ли са говорили ??????

Добави коментар

Водещи новини