Вижте къде спират водата в София утре

  • 20 февруари 2018 10:06

  • 1980
  • 0
Вижте къде спират водата в София утре
© Pixabay

В София ще има временни прекъсвания на водата. Водоснабдяването ще бъде спряно утре в някои части на столицата.

Това съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода“.

Заради подмяна на водомерен възел на ул. „Самоков“, жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи около
ул. „Самоков“, ул. „Тинтява“, ул. „Димитър Н. Гичев“.

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Черковна“ , кв. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „ Йоаким Осоговски“, ул. „Екатерина Симидчийска“, ул. „Петрохан“, ул. „Христо Данов“, ул. „Никола Първанов“, ул. „Ильо войвода“, бул. „Владимир Вазов“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „13-ти март“, Център налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „13-ти март“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „6-ти септември“.

Във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Елин връх“ , кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кап. Тодор Ночев“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Люботрън“, ул. „Беломорски проход“ от ул. „ Капитан Тодор Ночев“ до бул. „Черни връх“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Пешеви“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Братя Пешеви“ №8, №10, №5, №5А, №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини