Астросъветът днес: Не предприемайте нищо важно

  • 20 февруари 2018 06:09

  • 5838
  • 0
Астросъветът днес: Не предприемайте нищо важно
© Pixabay

Луната е в знак в знак Овен до 21:13ч. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

От 13:12 до 21:13ч Луната ще се движи на празен ход, след което преминава в знак Телец. Това е период, когато казваме, че Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. В такъв случай е необходимо да се прояви повишено внимание, настойчивост и последователност при реализация на замисленото. Да не се правят големи покупки, да не се подписват договори, да не се сключват сделки. Интуицията е във възход. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес.

5 лунен ден продължава до 09:44ч.

6 лунен ден започва от 09:44 и продължава до 10:15ч на следващия ден. Първият от благословените дни – спокоен и мирен. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. В 6 лунен ден могат да се започват нови дела, но поради празния ход на Луната, това трябва да стане от 09:44 до 13:12ч.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Днес е уязвимо гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В миналото в този лунен ден са гадаели по облаците. Ако небето е ясно или напълно покрито с облаци – светът е лишен от хармония. Хармонично е да видите облаци на ясно небе.

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие.

Внимание! - 6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Секс - В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

За сънищата, които сте имате през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Подстрижка – По-добре е да не се подстригвате, иначе ще изглеждате уморен и болен човек.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5838 0

Свързани новини

Водещи новини