Утре временно без вода ще останат някои части на столицата

  • 18 февруари 2018 12:32

  • 1295
  • 0
Утре временно без вода ще останат някои части на столицата
©

Във връзка с подмяна на водопровод на ул. "Константин Муравиев" в кв. "Малинова долина-Изток" утре се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа в района на ул. "Константин Муравиев", ул. "Станимир Станимиров", ул. "Инж. Стоимен Сарафов" 27 и 29, съобщават от "Софийска вода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване на ъгъла на ул. "Станимир Станимиров" и ул. "Константин Муравиев".

На 19 февруари, във връзка с реконструкция на водопровод на ул. "Петко Д. Петков" в кв. "Кубратово", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на ул. "Христо Ботев", ул. "Железопътна", ул. "Петко Д. Петков", махала "През линията".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на ул. "Железопътна" и ул. "Христо Ботев".

Утре, във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Александър Стамболийски", ж.к. "Илинден", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа в района на бул. "Александър Стамболийски", ул. "Индже войвода", ул. "Татарли", бул. "Тодор Александров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на адрес: бул. "Александър Стамболийски" /ъгъла с ул. "Индже войвода"/.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1295 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини