Деси Банова: Много се преиначават нещата за отношенията ни с Росен Плевнелиев

  • 18 февруари 2018 11:00

  • 53416
  • 26
Деси Банова: Много се преиначават нещата за отношенията ни с Росен Плевнелиев
©

Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че когато човек излезе от зоната си на комфорт, тогава се случват хубавите неща.

Това каза Деси Банова в предаването "Събуди се” по Нова телевизия. "Научих се на дисциплина. Ставането в 4 през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата. Това остава сред основните ми интереси”, призна Банова.

"Аз принципно не съм рисков човек. Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: "Това сън ли е?", разкри тя. 

"Българинът има ниско самочувствие, а това не трябва да е така. Аз на няколко пъти вече оценявам България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жалост ми се наложи да ходя в болница в чужбина, но там е толкова сложна здравната система, че понякога може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е така", каза Банова.

"Росен също е бил в чужбина и се е върнал. Той буквално тръгва със счупена Лада за Германия и неговата история е много показателна от къде тръгва и докъде стига с труда си и амбицията си. Той не е знаел езика, а в момента аз му се възхищавам как говори немски. Тормозех го да ми помага с немския, защото преди го знаех, но като не го практикувам, съм го забравила", призна Банова.

"Много биват преиначавани нещата за отношенията ни. Много неща казахме все пак. Това е много смело за човек, който е бил на неговата позиция - да каже, че има такава промяна в личния си живот. Той гледа вече много по-различно на нещата, след всичко, което му се е случило. Трябваше да го подкрепя в това да признаем за връзката си, защото иначе щяха постоянно да ни следят папараците. Няма какво да крия", обяви тя.

Тя призна, че е имала комични ситуации със следящите я журналисти. "Един папарак катастрофира, защото ме следеше до последно. Аз паркирах и той паркира. Аз тръгнах към него, за да го питам какво иска от мен, но той побягна с автомобила си и се удари в един бордюр, строши предницата на колата си. Тогава си дадох сметка, че животът ми тотално се е променил. За добро или за лошо станах много по-обсъждана и любопитна за папараците. Дъщеря ми се стресна от това, че на всяка корица и всеки вестник бяхме на първа страница. Тя ми каза "Мамо, аз не искам да ме снимат", завърши Банова.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
53416 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2018.03.03 | 09:14

26
Тука е пълно с грозни и много прости душици. Завиждат, обиждат и чернеят. Самотници и лъскачи на бастуни. Заклети онанисти. Не успели и не удовлетворени. ПРОПАДНАЛЯЦИ...
Mix

2018.02.28 | 07:51

25
Дреме ми на х.я кой, с кой си го слага. Тука в квартала е мазало. Нищо ново. Само курви и педерасти. Да ви се.а на "новостта". Хората са си хора. От където и да ги погледнеш, все са си боклуци. То не са войни, не са простотии, за тъпите курви сте се присетили. Целият свят отива по дяв

2018.02.28 | 07:50

24
Където е парата , там е и жената ахаха …боклуци!

2018.02.27 | 13:03

23
КУРВООООООООООО
роска с боска

2018.02.21 | 23:14

17
Двама мъже и росен плевнелиев седят в кръчмата. Двамата си говорят за жените си и какъв контрол имат над тях или по точно как нямат никакъв контрол над тях. Докато двамата говорели разгорещено третият пол тихичко и слушал без нищо да казва. След известно време двамата му п
роска с боска

2018.02.27 | 12:38

22
приятели се обърнали към него и го попитали: „А, ти, как е при теб, какъв контрол имаш над жена си?” Росенчо отговорил: „Сега ще ви разкажа. Онази вечер жена ми дойде при мен на четири крака.” Двамата му приятели направо се шокирали: „И какво стана после?” Ами тя каза: „Изле
роска с боска

2018.02.20 | 00:06

4
„Излез от под леглото и се бий като мъж!”
гошо

2018.02.27 | 12:36

21
Това си е чисто лесбийство.
По-тихо вече!

2018.02.26 | 21:11

20
Стига сте ни занимавали с тази златотърсачка. Математически и философски погледнато не съществуват случайности. Също така е всеизвестно, че на никой беден/полу-беден българин не му дреме за поредна лапачка на старчески чепове!
росита плевнелиева

2018.02.22 | 10:25

19
Не съм "мъж под чехъл"!... Каквото искам това и правя!... Като искам чистя, като искам гладя!
ПЕТКОВ

2018.02.21 | 23:14

18
ГОСПОЖО БАНОВА БРАВО НА ВАС, ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТНО ТОЧНА ЖЕНА. ВЯРНО Е, ЧЕ И ДВАМАТА СТЕ ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ В ЖИВОТА НО АЗ ПРИЕМАМ ВРЪЗКАТА ВИ С ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДАЙ БОЖЕ ДА Е ДОБРА НО: ПОВЕЧЕ НЕ ГО ДОПУСКАЙТЕ ДО ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ - МНОГО СЕ ИЗЛАГА, ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОЙ БЕШЕ С НАЙ-НИСЪК РЕЙТИНГ И БЪЛ

2018.02.21 | 22:27

16
Курве !!

Добави коментар

Водещи новини