Тръмп критикува ФБР във връзка със стрелбата в Паркленд

  • 18 февруари 2018 09:24

  • 1598
  • 2
Тръмп критикува ФБР във връзка със стрелбата в Паркленд
© gettyimages (архив)

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че ФБР губи прекалено много време в опитите си да докаже, че е имало сговор между неговите помощници и Русия по време на президентските избори през 2016 година и затова е изпуснало Никълъс Крус, който в сряда застреля 17 души в училище в град Паркленд, в щата Флорида, предаде БТА, цитирайки АП.

"Много печално е, че ФБР е пропуснало всичките многобройни сигнали, срещу извършителя на стрелбата в училище в щата Флорида. Това е неприемливо", написа в Туитър американският държавен глава.

"ФБР губят прекалено много време да докажат, че е имало руски сговор с кампанията на Тръмп - няма никакъв сговор. Върнете се към основните си задължения и дайте повод на всички ни да се гордеем", добави президентът на страницата си в Туитър.

Губернаторът на Флорида Рик Скот прикани директора на ФБР Кристофър Рей да подаде оставка. Тръмп често критикува ФБР, упреквайки бюрото в партизанщина, отбеляза АП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1598 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Петър

2018.02.19 | 18:08

2
Докато избиват децата в собствената ти държава,пращаш кораби в Черно море.Чий чемер да търсят?Нещо куца цялата ви демокрация.Че и нас подведохте да участваме в този цирк.Може да се затрием,но поне е весело.Кога щях да вида педерас на живо!!!

2018.02.19 | 09:42

1
Америка загива самоубивайки се.

Добави коментар

Водещи новини