Денят на човешкото грехопадение е

  • 18 февруари 2018 07:06

  • 16031
  • 0
Денят на човешкото грехопадение е
© pixabay.com

Днес Меркурий и Слънцето преминават в знак Риби, където ще се присъединят към Венера и Нептун.

Луната е в знак Риби до 14:06 ч - Луната прави хората емоционално нестабилни, с повишена чувствителност. Засилва се интуицията. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Краката са чувствителни, така че обърнете внимание на обувките, които носите. Те трябва да са максимално удобни.

Луната се движи по празен курс до 14:06 ч. През този период не се започва нищо важно.

В 14:06. Луната преминава в знак Овен, където ще остане до 21:13ч на 20 февруари. Хората ще започнат да се ентусиазират и да стават по-енергични. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

4 лунен ден започва от 08:46 и продължава до 09:14 ч на следващия ден. Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства.

Счита се, че този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Носете го в сърцето си и денем и нощем. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те като правило ще завършат зле в края на деня. Най-добре е да се проведе това време в уединение или в семеен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации.

Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Препоръчва се физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и разходки пеша. Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Ако някой от близките ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Подстрижка- Не е добре да се подстригвате в 4-я лунен ден.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16031 0

Свързани новини

Водещи новини