Днес сме склонни да гледаме на света през розови очила

  • 17 февруари 2018 06:58

  • 4971
  • 0
Днес сме склонни да гледаме на света през розови очила
© pixabay.com

Днес Марс прави квадрат с Нептун – за този транзит е характерно потиснат гняв, тайни действия и интриги, измами, трудно контролиране на подсъзнателните желания.

Не се учудвайте, ако се почувствате разсеяни, разочаровани от близките и околните или депресирани. Подтиква към сексуални излишества. Задължително трябва да се избягва употребата на алкохол и наркотични вещества. Възможни са измами в бизнеса и търговията. Това е тежък период за епилептиците. Пазете се от клевети. Избягвайте спекулациите!

Луната е в знак Риби до 14:06 ч на 18 февруари - Създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Луната прави хората емоционално нестабилни. Може да възникнат търкания в отношенията, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Уязвими са краката, особено ходилата и пръстите. Гледайте да обуете най-удобните си обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и по-меки обувки.

3 лунен ден започва от 08:16 и продължава до 08:46 ч на следващия ден. Сърпът на Луната започва вече да се показва. От гледна точка на енергията това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, за да не зацикли в мъртва точка. Активността в този ден не е излишна - важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Лошо е, ако хабите енергията за безкрайни разсъждения. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето.

През този период се опитайте да избегнете прояви на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Дори повишената мнителност е недопустима. Не желайте зло в този ден на никого. Негативният емоционален импулс непременно ще бъде предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отпратен, но и на вас. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства. Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на започната книга.

Благоприятно е също да се работи с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни, затова е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Това лунно денонощие е добре да се прекара под девиза: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

Секса в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Сексуалните енергии са силни. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4971 0

Свързани новини

Водещи новини