Египетски медии гръмнаха: Николета и Лазар Ангелов са двойка!

  • 16 февруари 2018 16:04

  • 36964
  • 2
Египетски медии гръмнаха: Николета и Лазар Ангелов са двойка!
© Instagram

Египетските медии полудяха по българските звезди - Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Лазар Ангелов. Самият Ангелов от години е една от най-големите звезди в цялата държава, макар да е българин. Лазар е гост звезда на всяко известно египетско риалити, често дава интервюта за местни медии и вече отвори два фитнеса с името си „ЛА7“ в Египет.

Изненадата този път, обаче е не поредната новина за фитнес успехите на Ангелов, а разкритие за предполагаема афера между него и Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, пише HotArena.

Пловдивчанката тренира във фитнеса на Лазар по неговите програми и често рекламира продуктите му, именно тази причина накарала местните медии да свържат снимките на Николета с книгите на Лазар и честите им контакти в социалните мрежи с връзка между тях. Новината обиколи повечето медии в Египет, а двамата са описвани като "най-красивата двойка в света". Самата Николета пък е представена като бивша приятелка на Кристиано Роналдо.

 

Diet is the key! @lazarangelov.diet #abs #diet #healthy

A post shared by Lazar Angelov (@lazar_angelov_official) on

Младият милионер Ангелов вече получил и покана за съвместни медийни изяви в Египет с Николета. В България, обаче отдавна се знае, че в момента Лозанова дели леглото си с Ники Михайлов, а дали двамата с Лазар няма да се възползват от добрата финансова страна и няма да позират като двойка в африканската държава по подобие на американски медийни двойки, предстои да се разбере.

 




 

Последвайте канала на

Novini.bg
36964 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.04.25 | 15:34

2
ТОЯ МИ ПРИЛИЧА НА АЗИС

2018.03.16 | 13:08

1
Ако правят секс, ще се взривят - той е пълен с химия, тя с пластмаса.

Добави коментар

Водещи новини