Маноил Манев: БСП реанимира най-черната част от комунизма

  • 16 февруари 2018 08:34

  • 2732
  • 8
Маноил Манев: БСП реанимира най-черната част от комунизма
© БНТ

От ГЕРБ решиха да използват това, че Валери Жаблянов винаги е имал собствено мнение и е решил да го изрази. Може би по някаква техническа грешка това мнение е попаднало в декларацията. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП Таско Ерменков по повод исканата оставка на зам.-председателя на Народното събрание заради официална позиция на левицата, в която присъстваше и констатация, че "Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие".

Ние сме партия, която не се отрича от миналото си и още през 1991 г. сме поискали прошка от всички българи, които сме засегнали. Този проблем обаче продължава чрез четене на историята през ред. Това не води до обективен поглед върху миналото. Трябва да разберем, че от 1918 до 1949 г. в България е имало гражданска война, няма как да мерим коя забрадка е по-черна и е крайно време да се опитваме да разделяме по този начин обществото. Хубаво е като политици да се заемем с по-сериозните проблеми на обществото. Нашата работа е не да вадим скелети от гардероба, а да отговаряме на днешните проблеми и да предлагаме решения, заяви Ерменков.

БСП се залута в своите вътрешни проблеми, загубата на идеи и перспективи и реши, че като възстанови представата за връщане на комунизма, ще реши всички тези проблеми, заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. След поредица от изказвания те започнаха да реанимират най-черната част от комунизма и това вече стана проблем за България, това стана причината да се искат оставки. Това не може да го прави зам.-председател на Народното събрание и да минава между капките като грешка и объркване. Точно за да не се занимаваме с дребнотемие и да спрем да лъжем хората, трябва да показваме позиции. Нелогично е, че през 2018 г. се върнахме в ранните 90 години на 20-ти век. Това не може да продължава. Ще искаме оставката на Жабялнов по всички възможни правила, по законите на страната. Оставката не е самоцелна и насочена срещу физическото лице Жаблянов, тя е насочена срещу институционалното поведение на БСП, подчерта Манев.

Дамата коментираха и разменените остри думи между президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По думите на Маноил Манев президентът периодично си изтървава нервите. Това противопоставяне на институциите е резултат от предишната тема – в последните две години в политическия ни живот се занимаваме с популизма на БСП.

Никаква война между институциите не може да направи една държава по-силна и авторитетна, заяви Ерменков. Не президентът обаче започна войната срещу управляващите, а те срещу него. Те не можаха да му простят убедителната изборна победа, добави социалистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2732 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
КОМУНИСТИ

2018.02.22 | 18:11

8
СЕ БОРЯТ С ДРУГИ КОМУНИСТИ. ПЪЛНА ПАРОДИЯ.

2018.02.22 | 18:11

6
БСП СА НАЙ-МРЪСНАТА ЧАСТ ОТ КОМУНИЗМА
боко комуниста

2018.02.22 | 18:11

7
ей не ме псувай че знаеш ли....

2018.02.22 | 18:11

4
бсп са обикновени помияри крадливи и миризливи
ЕЙ ПЕДАЛ

2018.02.22 | 18:11

5
ГРОБАРИТЕ СА БОЯДИСАНИ ПОСТИНЯЦИ НЕУСПЕЛИ ПРЕЗ КОМУНИЗМА А СЕГА СТАНАЛИ БИЗНЕСМЕНИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ И МИСЛЯТ ЧЕ СА ФАНАЛИ БОГУ ЗА КУ.РУ......

2018.02.22 | 18:11

3
Престанете с тоя комунизъм, антикомунизям, фашизъм и кокво ли още не! Престанете да ни разделяте, а се хванете и оправете държавата защото тук ще останете само Вие и циганите. Престанете с кражбите, ДОКОГА?!

2018.02.22 | 18:10

2
Коя е тая противна герберска мутра ??????
ГАДНА МУТРО

2018.02.22 | 18:10

1
ГРОБАРИТЕ СА БОЯДИСАНИ ПОСТИНЯЦИ НЕУСПЕЛИ ПРЕЗ КОМУНИЗМА А СЕГА СТАНАЛИ БИЗНЕСМЕНИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ И МИСЛЯТ ЧЕ СА ФАНАЛИ БОГУ ЗА КУ.РУ......

Добави коментар

Водещи новини