Алчността и завистта днес са наказуеми

  • 16 февруари 2018 06:14

  • 5010
  • 0
Алчността и завистта днес са наказуеми
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 14:06ч на 18 февруари. Ако в този ден не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Проблемите, възникнали сега, могат да бъдат в следствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога. Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения, започнали в този момент, ще бъдат дълбоки. Деловите връзки, създадени сега, може да не привлекат никакви видими резултати, ако дейността не е свързана с благотворителност, религия, болници и места лишени от свобода. Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни в смисъл даване на полезни съвети, оказване на психологическа подкрепа. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко да вървите и меки обувки.

1-ви лунен ден е много кратък. Той започна от 23:06ч предния ден и продължава едва до 07:45ч сутринта.

2 лунен ден започва от 07:45 и продължава до 08:16ч на следващия ден. Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Здраве - Болести, проявили се през втори лунен ден, трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Отношения – Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път.

Секс трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5010 0

Свързани новини

Водещи новини