Николина Ангелкова обсъди с кмета на Созопол Панайот Рейзи подготовката на предстоящия летен сезон

  • 15 февруари 2018 18:59

  • 3401
  • 3
Николина Ангелкова обсъди с кмета на Созопол Панайот Рейзи подготовката на предстоящия летен сезон
© Министерство на туризма

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard обсъди с кмета на Созопол Панайот Рейзи подготовката на предстоящия летен сезон.

Двамата дискутираха мерки, които трябва да бъдат набелязани за протичането на спокоен и успешен туристически сезон. Министърът посочи, че през лято 2018 г. ще се наблюдава за спазване на законите по отношение на стопанисването на плажовете, реда в курортите и спазването на правата на потребителите. Планираме преди началото на активния сезон да бъдат проведени работни срещи и инспекции по морето, информира министър Ангелкова. И уточни, че се предвижда в проверките да се включват всички контролни органи, които следят за спазването на реда по крайбрежието, съобщиха от пресцентъра на министерството на туризма.

Кметът Рейзи заяви, че местната власт ще съдейства според правомощията си, на всички инициативи на министерството, които ще помогнат за безпроблемен летен сезон. Той допълни, че в лицето на представители на община Созопол, министерството винаги ще намери подкрепа за мерки и проекти, които ще подпомогнат благополучното развитие на летния сезон.

Повече от 5,3 млн. чуждестранни туристически посещения отчетохме през летния сезон на миналата година, като техният брой е с 5,7% повече спрямо периода юни –септември 2016 г., припомни министър Ангелкова. И допълни, че тази година очакваме тези резултати да се надградят, като голяма част от висококатегорийните хотели вече са резервирани.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3401 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.02.17 | 23:37

3
ТАЗИ КУРВА Е ТРАВЕСТИТ
отвратен

2018.02.17 | 23:36

2
един кмет с турска фамилия и огромно шкембе прегръща един травестит, ужасно, отивам да пия един невропан
az

2018.02.17 | 23:36

1
табуреткин и аватар

Добави коментар

Водещи новини