Радев отговори на Стойнев: МВР не е оказвало натиск в Шумен (видео)

  • 14 февруари 2018 16:27

  • 1639
  • 2
Радев отговори на Стойнев: МВР не е оказвало натиск в Шумен (видео)
© Булфото (архив)

Министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 даде извънреден брифинг, предаде репортер на Novini.bg.

На него той отговори на твърденията на депутата от БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. Припомняме, по-рано Стойнев заяви, че "МВР се ползва за политически натиск върху опозиционните сили. Институциите се ползват за политическа бухалка да притискат хора, които не са членове на ГЕРБ и за нас това е недопустимо".

"МВР никога не е оказвало натиск. Искани са единствено документи, за да се установи истинността на подаденият сигнал от Христо Николов срещу Герги Георгиев. БСП ни занимават с вътрешнопартийните си проблеми. Главният секретар на МВР е разпоредил проверка дали служителите на ОДМВР-Шумен са извършили нарушения и са превишили правомощията си. Не коментирам действията на прокуратурата", категоричен беше Радев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1639 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.02.14 | 23:59

2
Радев да не е луд за да каже истината .
xaxa

2018.02.14 | 23:59

1
А не бе изобщо.... като гледам в Търново как ни мачкат !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини