Прокуратурата отново може да поиска отстраняване на кмета на Септември

  • 14 февруари 2018 13:54

  • 1104
  • 1
Прокуратурата отново може да поиска отстраняване на кмета на Септември
© Булфото (архив)

Прокуратурата може отново да поиска отстраняване на на кмета на Септември Марин Рачев от поста. Това заяви ръководителят на специализираната прокуратура Иван Гешев, след като вчера Апелативният специализиран съд върна Рачев на работа и определи като "голословни" твърденията на обвинението, че като градоначалник той ще попречи на разследването.

Прокурор Иван Гешев отказа да коментира пред БНР тези мотиви и повтори, че, според прокуратурата, има доказателства за извършени от кмета закононарушения.

"За всички вас е ясно, че има малки градове, които са взети на концесия, да го кажа по този начин. Представляват някакви своего рода феодални владения. Ние, прокуратурата, ще продължим да действаме по същия начин, по който действахме в случая със Септември и с всякакви други случаи, свързани с корупция. Има усещане за несправедливост в българското общество. Ние ще направим всичко възможно това усещане или да отпадне, или поне да бъде силно ограничено. Т.е. ние ще правим каквото трябва, а да става каквото ще", заяви Гешов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1104 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2018.02.17 | 22:16

1
Е не може,той е от ГРОП.

Добави коментар

Водещи новини