Рутинната работа няма да ви се отрази добре днес

  • 14 февруари 2018 06:15

  • 2912
  • 0
Рутинната работа няма да ви се отрази добре днес
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 04:43 ч на 16 февруари. Рутинната работа няма да ви се отрази добре. Трудно ще се решават ежедневните проблеми. Интересите са насочени към новото, интересното.

Луната в този знак носи различни изненади, срещи с различни хора. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. В този период хората се стремят към пълна и безгранична свобода и не искат да поемат отговорности и задължения, които я ограничават. Луната във Водолей предразполага човек към доброжелателно отношение, но съблюдава спазването на дистанция между себе си и другите. Не допускайте никого в душата си, дори събеседникът ви да ви внушава доверие! Почетете книга, защото именно книгата ще ви помогне да съхраните хармонията в душата си в този ден.

29 лунен ден започва от 06:53 ч – Този лунен ден се ползва с лоша слава. И това не е случайно, тъй като това е най-тежкият ден от целия лунен цикъл. Много езотерични школи дори наричат този ден "сатанински". Факт е, че енергията му е толкова мощна, че повечето хора просто не могат да се справят с нея. Като правило, 29 лунен ден завършва лунния цикъл. 30 лунен ден в лунния месец не винаги има, а ако има, то продължителността му е много кратка.

Трябва да се има предвид, че през този период се увеличава вероятността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. На този ден всяка небрежно изпусната дума, може да се приеме като кръвна обида и мнозина биха търсили отмъщение. Не случайно октоподът е символ на днешния ден и той със своите пипала от негативни мисли и отрицателни емоции може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

В 29 лунен ден е най-висок процента на злополуките, нещастните случаи и авариите. Ето защо трябва да сте особено предпазливи и внимателни, когато прекосявате улицата или докато шофирате, при работа с инструменти и други. Въпреки цялата опасност на този период, не трябва да се съсредоточавате върху негативните аспекти. Можем да избегнем много неприятни ситуации, ако променим нашето отношение към събитията. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте всичко при сърце.

В този ден са забранени всякакви разрушителни действия. Дори не трябва да се подаряват откъснати цветя иначе ставате съпричастни към разрушението. Никакви активни действия не трябва да се предприемат, още повече да се започват нови дела. Всичко започнато сега е обречено предварително на неуспех и провал. Да завършвате започнати проекти и мероприятия също не си заслужава. Трудът на много дни и месеци може да бъде напразно пропилян.

Опитайте се да ограничите контактите с хората колкото е възможно повече, а още по-добре да отмените срещите. Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да общувате, не забравяйте, че 29-ия лунен ден е изпълнен с предателства. Можете да бъдете предизвикани към откровеност с някаква цел, а след това да се възползват от това за собствени интереси. Дори на приятелите си сега нямайте доверие. Добре е да бъдете недоверчиви във всичко. Проверявайте всички факти, цифри, информация. Добре е да прекарате в уединение деня. За командировки и пътуване също не е подходящо. Неподходящо както за сключване на брак, така и за развод. Двете страни няма да се разделят по най-добрият начин.

Подходящо е за всякакви очистителни дейности практики на дома и тялото. Добре е да има запалена свещ близо до вас.

Бизнес - Търговските дейности е добре да се прекратят. Не е добро време за бизнес. Нито купувайте, нито продавайте. Подписване на договори, сключване на сделки, установяване на нови делови отношения и други подобни действия са обречени на неуспех. Не се препоръчва да се правят съвещания, събрания. Вероятността от избухване на скандали е голяма. Всякакви съвместни действия са деструктивни. Не трябва да се подписват заявления, да се издават нови заповеди, да се назначават нови хора, да се изменят установените правила. Премии и възнаграждения също не трябва сега да се дават. Все едно, хората ще останат недоволни.

Здраве – През целия този период човешкото тяло е изложено на отрицателните влияния на негативните енергии. Препоръчва се колкото може по-малко да се натоварвате. Болести, за които сте забравили могат отново да се проявят. Това е сигурен сигнал, че всъщност сте елиминирали симптома, а не самото заболяване. "Матрицата" на болестта все още е в тялото ви и трябва незабавно да се отстрани, в противен случай болестта ще се връща при вас всеки път, докато се промени в хронична форма и след това ще се превърне в патология.

Секс - Днес е по-добре да се откажете от всякакъв вид секс, да забравите, че изобщо съществува такова нещо. Интимните отношения ще доведат само до кавги, оплаквания и дори до заболявания, предавани по полов път.

Подстрижка – Подстригването и боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.

Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2912 0

Свързани новини

Водещи новини