Харесайте facebook страницата ни

Цвета Караянчева се срещна с генералния секретар на Световната организация по туризъм към ООН

© Пресцентър Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от ... към профила се срещна с генералния секретар на Световната организация по туризъм към ООН Зураб Пололикашвили, съобщава пресцентърът на Народното събрание.

Гостът е в България за участие в срещата на министрите на туризма на държавите-членки на Европейския съюз в София.
През последните години българският туризъм се развива много добре благодарение на усилията на правителството и на Министерството на туризма, отбелязала по време на срещата председателят на парламента.

Цвета Караянчева подчертала, че този отрасъл е изведен като приоритет на България и има национална стратегия за неговото развитие.

Наша основна цел е превръщането на България в четири сезонна дестинация, защото страната ни разполага с много ресурси за успешното развитие на различните видове туризъм, посочила Цвета Караянчева.

Тя добавила, че Народното събрание, правителството, бизнесът и общините работят ръка за ръка, за да продължи развитието му като водещ отрасъл в нашата икономика. Парламентът приоритетно разглежда всички законодателни промени, които подкрепят този бранш, подчертала Цвета Караянчева.

Зураб Пололикашвили подчертал, че на неформалната среща на министрите на туризма на държавите-членки на ЕС се е уверил, че България активно работи за развитието на този важен отрасъл не само за българската икономика, но и за целия Европейски съюз. По думите му форумът в София е бил изключително ползотворен и от него са произлезли конкретни резултати.

Надявам се динамиката на диалога по темите, свързани с развитието на туризма, да продължи и в бъдеще - особено по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, е отбелязал Зураб Пололикашвили. Сигурен съм, че ще бъдат разработени още много добри продукти, които да привлекат още по-голям брой туристи във вашата страна, добавил той.

България може да разчита на подкрепата на нашата организация за развитието на туризма и по-специално - на малките и средни предприятия, които успешно да се реализират на туристическия пазар, заявил генералният секретар на Световната организация по туризъм към ООН.

Коментари
Коментари (7)
Коментирай
(гост)
16.02.2018 | 09:59

ДЪРТА КУРВА Е ТАЯ ПАРЯСНИЦА И ЛАПА ВСЯКАКВИ ХУИЩА !

Рейтинг:
 
0
(гост)
16.02.2018 | 09:59

дърта курва на турците е тая

Рейтинг:
 
0
ЩО Е ГРОБАР? НЕУСПЯЛ ИДИОТ ПРЕЗ КОМУНИЗМА....СЕГА (гост)
16.02.2018 | 09:59

ЩО Е ГРОБАР? НЕУСПЯЛ ИДИОТ ПРЕЗ КОМУНИЗМА....СЕГА ВЕЧЕ БИЗНЕСМЕНИ..МОШЕННИЦИ И ГАДОВЕ......

Рейтинг:
 
0
(гост) (гост)
16.02.2018 | 09:59

Каратъпчева - Пекин е във Виетнам !

Рейтинг:
 
0
(гост)
16.02.2018 | 10:00

Каквато е грамотна горката , какво ли са си говорили ?????

Рейтинг:
 
0
(гост)
16.02.2018 | 10:00

А врътна ли му една свирка набързо у кенефа.

Рейтинг:
 
0
бай уй,мийте на Деса дуловска сливата воняща (гост)
16.02.2018 | 10:00

проста,тъпа селска пачавра. и тая вони.

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар