Харесайте facebook страницата ни

Фандъкова посети на място образувалото се свлачище в Банкя

© Булфото

Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си ... към профила посети на място образувалото се свлачище в Банкя и разговаря с проф.д-р инж.Георги Франгов от ВСУ "Любен Каравелов" и кмета на район Банкя Рангел Марков, с които уточниха предприетите действия. На срещата присъства и директора на Дирекция "Аварийна помощ и превенция" Красимир Димитров. Това съобщиха от Столичната община.

Кметът Фандъкова е изискала екипите да работят бързо и в добра координация. До седмица екипът, ръководен от проф.Франгов, който е хидрогеолог, трябва да направи предписания за аварийно укрепване и стабилизиране на свлачищния процес. Успоредно с това, в рамките на около месец ще бъдат направени хидрогеоложки и лабораторни проучвания, с които ще се установи какво е необходимо за проект за трайно укрепване.

Според проф.Франгов най-вероятна причина за свлачището са подпочвени и повърхностни води, както и неправилни зауствания.
Кметът Фандъкова е поискала "Софийска вода" да започне видеозаснемане и лабораторни изследвания на ВиК мрежата в района на свлачището.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
(гост)
21.02.2018 | 20:24

тая курва да се скрие на майка си в пут.ката

Рейтинг:
 
0
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти ФАНДЪЦИ И ДЖЕНДЪ (гост)
21.02.2018 | 20:24

ДА ГИ ИЗЧИСТИМ БЕЗЖАЛОСТНО

Рейтинг:
 
2
(гост)
21.02.2018 | 20:24

Фандъкова обградила си се с мошеници крадци лъжци и бандити.Докога ще ни лъжеш

Рейтинг:
 
1
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!! (гост)
21.02.2018 | 20:24

рубла - КАПУТ хохохохохохохохохохохо

Рейтинг:
 
3
 
Добави Коментар