Димитър Манолов се обяви против ратифицирането на Истанбулската конвенция

  • 13 февруари 2018 11:32

  • 1143
  • 6
Димитър Манолов се обяви против ратифицирането на Истанбулската конвенция
©

На пресконференция на КТ „Подкрепа“ президентът Димитър Манолов се обяви против ратифицирането на Истанбулската конвенция.

Той смята, че хубавото на шума около Истанбулската конвенция е, че можем да видим като общество, което е част от ЕС, случващото се в нравите в момента. Манолов вижда ситуацията като във вица, който описва разликата между либерализъм и постмодерен либерализъм, като между стол и електрически стол. По думите му сегашната система мачка по всички възможни начини белия хетеросексуален християнин.

Димитър Манолов заяви, че е добра идеята за борба с насилието срещу жени, защото насилието е сериозен проблем. Той обаче цитира изводи от статистика, според която в хомосексуалните двойки насилието се случва по същия начин и със същата честота като в хетеросексуалните. "Не мога да се съглася като човек, който вероятно е патриархално възпитан, когато отстъпя място на жена в трамвая, да бъда третиран като бяла мъжка хетеросексуална шовинистична свиня", допълни Манолов.

Според лидера на КТ "Подкрепа" не е ясно и доколко България е в състояние да изпълни изискванията на Истанбулската конвенция и няма ли конвенцията да натовари допълнително "силно немощната ни социална система". Истанбулската конвенция налага и въвежда трансгранични институции, овластени до безкрай, които ще се произнасят и ще правят изводи и те са от хора, които никой не е избирал, заяви Димитър Манолов.

В ЕС, в който трябва да бъдем единни в многообразието си, всеки народ има своите особености и трябва да прецени какво пасва на неговите традиции, нрави, как и в какво да бъдат образовани децата му, заяви още Димитър Манолов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1143 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
с-в

2018.02.25 | 14:05

6
Много Точно Казано ! Приветствам Ви ! Моля, по-често давайте думата на такива РАЗУМНИ и УРАВНОВЕСЕНИ хора !!!

2018.02.18 | 16:20

1
Абе как не видях един млад човек да е против...само закостенели и деградирали дърти селски алкохолици и комунисти не спират да ревът срещу конвенцията и да дават акъл на младите как да живеят и какво да приемат!!! Погледнете се в огледалото и после давайте акъл кое е нормално!

2018.02.25 | 14:05

5
абе как един път не каза нещо смислено бе каскет, само педалски простотии ръсиш. Аман от табе третополов дегенерат! Анатема!!! Трижди!!!

2018.02.18 | 16:20

2
То се вижда кои са дегенератите...дърти тъпигьоси,деца на развития социализъм,прости и ограничени,но агресивни и не спиращи да се бият в гърдите колко са велики,а реално и чеп за зеле не стгава от вас,унищожихте всичко и пратихте държавата на дъното на света,ама инак сте най-
опорна точка

2018.02.18 | 16:22

3
Всичкото трол - Строй се на баламатума!! Да се внушава:" ЕС иска да вземе душата на бедного многострадалного бялого християнин (еле пък православного....наблегнете на православния тролчета изроди мои)"!!

2018.02.18 | 16:22

4
Това че е така и глухите го разбраха и тъпите го проумяха, ти кво си, та не си го разбрал още???

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини