Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен

  • 13 февруари 2018 07:45

  • 5043
  • 5
Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен
© Pixabay

Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен. Това обяви директорката на детска градина "Надежда" в Плевен, в която бе направен скандален запис на вербална агресия срещу децата в първа група, предаде БТВ.

Директорката Даринка Стойчева призна, че е много изненадана. „В момента тя е в отпуск по болест. Ще поискам писмени обяснения. Не са идвали родители при мен. Такова поведение, което чувам на записа, не съм очаквала“.

Зам.-кметът на Плевен Стефан Милев съобщи, че още вчера е била разпоредена проверка. „Сформиран беше работен екип. Установено е, че аудиозаписът е направен в детска градина „Надежда“, директорката разпознава един от своите служители. Леличката признава, че е имало крясъци и викове, но не може да каже към кого. Нашият съвет е при съмнение веднага да се подават сигнали“, призова той.

Учителката, която крещи на записа е Стойка Гатева. Тя е с 40-годишен стаж в системата на образованието.

Родители на деца споделиха, че наблюдават промяна в поведението на децата си и настояха виновната да бъде наказана.

Елеонора Баширова: „От известно време започна да се напишква в гащите. Тя е преместена от друга градина, в която беше малтретирана. Започнахме да подозираме, че всичко се повтаря. Преди дни детето показва, че е било ударено по ръката“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5043 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
един

2018.02.28 | 12:14

5
Тези проблеми започнаха да се появяват откакто родителите спряха да възпитават децата си. Корените на проблема са в т. нар. родители, които трябва да изградят личността на детето.

2018.02.28 | 12:11

3
Изродите продължават да бият децата, защото били стресирани и нямали условия!!! Съд за биячите на деца !!! Директорката както във всички предходни аналогични случаи била изненадана и изумена от подобно поведение. Тя е работила на друга планета, което я е поставило в невъзмо
Родител

2018.02.28 | 12:11

4
Абсолютно съм съгласна! Това са садисти! Трябва да бъдат съдени и наказани!!! И всички са много изненадани и не могат да повярват. ДО КОГА ТОВА ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ? ДОКОГА ЩЕ БИЯТ ДЕЦАТА НИ???

2018.02.28 | 12:11

2
В невъзможност да познава особеностите на комплексирания си персонал.

2018.02.28 | 12:11

1
защо само учителката? трябва и директорката, та нали тя трябва да е в час с нещата в градината

Добави коментар

Водещи новини