7 знака, че детето ви ще се превърне в психопат

  • 12 февруари 2018 15:43

  • 4858
  • 3
7 знака, че детето ви ще се превърне в психопат
©

Още когато детето е на три години, се появяват знаци, показващи, че то може да се превърне в психопат в бъдеще.

Действията на родителите понякога карат децата да демонстрират тези типове поведение. Проблемът е, че родителите обикновено не смятат, че те са притеснителни.

Bright Side публикува някои основни характеристики на децата с психопатични черти. Много серийни убийци се държат по този начин в ранното си детство, но за съжаление - никой не е забелязал това навреме.

Да започнем с Триадата на Макдоналд. Това са 3 признака в поведението на детето, които показват (с много голяма вероятност), че то ще бъде склонно към насилие в бъдеще.

Триадата е създадена от Дж. М. Макдоналд, американски психиатър, който анализира поведението на около 100 престъпници.

1. Жестокост към животните

Жестокостта към животните е един от най-очевидните признаци на психопатично разстройство при децата. Ако обясните на детето, че не е добре да дърпа опашката на котката или каишката на кучето, то ви разбере и не повтаря тези действия в бъдеще, нямате за какво да се притеснявате.

Но когато децата насилствено злоупотребяват с животни или дори ги убиват, тогава е време да се намесите и да предприемете действия. По този начин бъдещите серийни убийци изразяват гнева си върху абсолютно беззащитни животни.

Нещо повече, те често убиват жертвите си по същия или подобен начин, по който нанасят вреда на животните.

Връзката между злоупотребата с животните и психопатията е толкова очевидна, че американското ФБР дори регистрира случаите на жестокост към животни в техните годишни доклади.

Американският сериен убиец Джефри Дахмер, известен като Канибала от Милуоки, е известен с жестокостта си към животни в детските си години. Той е осъден за убийството и разчленяването на телата седемнадесет мъже и момчета.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4858 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Циганин

2018.02.14 | 16:37

3
В този случай, любовта към животните се обозначава с термина зоофилия и това е знак за психопатия

2018.02.13 | 06:21

2
НИЕ СИ НЯМАМЕ ПРЕДСТАВА КАКВА ОГРОМНА ЧААСТ ОТ СЕМЕЙСТВАТА ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА - ЗВЕРОВЕ. ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ЖИВОТНИТЕ Е СИЛЕН ПОКАЗАТЕЛ ЗО ТОВА РАЗБИРА СЕ И ПРИНОСА НА ФИЛМОВАТА ИНДУСТРИЯ ОБЕЗОБРАЗИ ОБЩЕСТВОТО
Not a robot

2018.02.12 | 23:03

1
абе, извинявайте, ама вие ги храните с животни и после те били жестоки към животните и щели да стабат психопати. Да не говорим, че терминът "психопат", предполага вроденост, "социопат"-продобитост.

Добави коментар

Водещи новини