Робърт де Ниро разкритикува климатичната политика на Тръмп

  • 12 февруари 2018 07:14

  • 1759
  • 0
Робърт де Ниро разкритикува климатичната политика на Тръмп
© Getty Images/Guliver

Американският актьор Робърт де Ниро разкритикува позицията на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и неговата администрация по въпроса за климатичните промени. Де Ниро отправи критиките пред препълнена зала в Дубай, където участва в годишна среща на върха, посветена на управлението, на която присъстват премиерите на Индия и на Франция и директорката на МВФ, предаде Асошиейтед прес.

Пред препълнена зала актьорът каза, че идва от една назадничава страна, която страда от временно умопомрачение. Той разказа, че в страната, която описва, миналата седмица ръководителят на Управлението за защита на околната среда, е казал, че глобалното затопляне може би е нещо добро за човечеството.

"Говоря за моята собствена страна, за САЩ. На нас не ни харесва да казваме, че сме назадничава страна, така че нека просто кажем, че страдаме от временно умопомрачение", заяви Де Ниро.

Той предизвика смях и овации, когато добави, че САЩ накрая ще се излекуват, като гласуват за изхвърлянето от власт на своя опасен лидер, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1759 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини