Отложете всяка романтика и любовни дела

  • 12 февруари 2018 06:11

  • 8184
  • 0
Отложете всяка романтика и любовни дела
© Pixabay

Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч на 13 февруари. Добре се удава конкретната работа, изискваща методичност и рационално мислене. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. Но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават заеми, да се правят дългове. Отложете всяка романтика и любовни дела.

Добро време за лечебно гладуване на Раците и Телците. В храненето си използвайте екологично чисти продукти, намалете количеството на сладкото. Лъвовете са длъжни да пазят сърцето си. За подобряване на кръвообращението се препоръчват горещи вани и душове. Кожата да се овлажнява с тонизиращи средства. Особено трябва да отделят внимание на подхранването на кожата въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Да не се правят козметични операции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са много ефективни в това време. Да не се посещават чакръкчии.

27 лунен ден започва от 05:09ч – Символ на деня е тризъбеца, атрибут на Бога на моретата на Нептун. Благоприятни са всякакви контакти с водата.

В този лунен ден е добре да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. Днес добре се съчетават разума и интуицията. Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини, даже своята първа учителка. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми. Освен това е необходимо да се издигнете над суетата, да мислите за вечното. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, днес Луната ще им помогне да се свържете с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата ситуация.

Днес всички нововъведения и амбициозни планове се осъществяват. За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате в леко и радостно състояние духа си, като се избягва напрежението и вълненията. Можете спокойно да посетите данъчната инспекция и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина"

По принцип можем да кажем, че 27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Луната покровителства хората, които са решили да използват това време за решаване на семейни проблеми, да помагат на възрастни родители или на познати, както и на тези, които са в беда или болни хора. Не се препоръчва да се гледате днес в огледалото, което ще ви помогне да съхраните енергията си, която може да бъде отправена в правилното русло. Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни задължения, да ги прескочите. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки.

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Днес можете да научите повече за половинката си и да я разберете по-добре, голяма част от информацията ще получите интуитивно. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Болестите започнали сега не са опасни. В организма сега има повече натрупани сили и енергия, отколкото в другите дни. Да се избягват кръвозагуби. Може да се обострят заболявания, свързани с кръвта. Коленете са уязвими и е добре сега да се лекуват. Лекарствата, ако е възможно да се избягват. Всяка химия сега е противопоказна. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията. Ако не е наложително, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е сега да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8184 0

Свързани новини

Водещи новини