Луната ни носи философска и идеалистична нагласа

  • 10 февруари 2018 06:23

  • 2552
  • 0
Луната ни носи философска и идеалистична нагласа
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък.

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична нагласа на хората, търсене на справедливост. Лесно се усвоява всяка информация. Активността също се засилва. Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Опасни са проявите на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

След 18:39 ч. Луната преминава на празен ход до 04:22ч на сутринта. Не започвайте нищо важно.

25 лунен ден започва от 03:26ч – Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден никой не трябва да бърза. Не се препоръчват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, никакви важни дела, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади. Ден на пасивност, усамотение и покой. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, за вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевен стрийптиз. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. Счита се, че тихия глас на интуицията днес е гръмогласен. Нищо случайно няма особено днес. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация. Ще почувствате със сърцето си. Логиката и разумът сега минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2552 0

Свързани новини

Водещи новини